Litt om

Emnene som dekkes på denne bloggen dekker et bredt spekter av emner, og jeg håper du vil like å lese. Hvis du har litt interesse for det, skal jeg prøve å oppdatere det, selv om det er noen få emner jeg legger ut oftere enn andre.

Ved å lage innhold som informerer folk og lar dem tenke gjennom ulike emner, håper jeg å hjelpe dem. Som en bonus ville jeg elsket om det ga deg litt hjelp.

Siden jeg startet det i 2022, håper jeg det vil fortsette en stund. Som forfatter er jeg interessert i å skrive om en rekke emner, og jeg tror denne siden vil reflektere det jeg er interessert i. Andre ganger skriver jeg rett og slett for moro skyld uten å undersøke bestemte emner. Vi vil gjerne gi noe som er verdt å lese.

Jeg håper du liker skriftene, og kontakt meg gjerne hvis du har spørsmål eller kommentarer.
Selv om jeg ikke kan for mye om alt, vet jeg noe om mange ting. Videre synes jeg det er gøy å forske på ulike temaer og gjøre opp mine egne tolkninger. Jeg håper å dele mine ideer og kunnskaper med deg. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å spørre.

Silje Kristoffersen


Blog on Outer-Edge.net too