Endelig vet jeg hvordan jeg dreper sukkermaur. Svarte jordmaur har plaget meg mange ganger i løpet av årene. Jeg kaller dem sukkermaur, og de har en tendens til å invadere hus og hage. Videre er det mange av dem i hagen om sommeren.

I begge tilfeller er de veldig irriterende, og du kan lese mange råd om hvordan du kan bli kvitt dem.

Å bruke Fun light er ett eksempel. saften sies å ha effekt når den helles direkte på maurtuer eller direkte i tua. Fun Light skader imidlertid ikke sukkermaur. Jeg har prøvd det i tre tilfeller, men det fungerte ikke. Da jeg kjøpte saft fra matbutikken, tjente butikken i alle fall penger. Ha ha.

Jeg synes det er ekstremt vanskelig å bli kvitt disse små maurene, og nå når våren nærmer seg, flytter de inn i hus og hytter. Det finnes råd mot de sultne maurene.

Når temperaturen ute begynner å stige, finner de veien inn i huset. Føttene deres tar av over disken og langs gulvet fra ingensteds. Disse maurene kalles svarte jordmaur, ikke sukkermaur. Mat er den primære næringskilden om våren, og de søker etter matrester og mat.

I tillegg til å møte opp hjemme, møter de også opp på hytta. Selv om du prøver å bli kvitt dem, kommer det stadig tilbake. Jeg har overgitt meg mange ganger. Nå vet jeg mer om å fjerne dem.

For å bli kvitt mauren, må du finne ut om reiret er inne eller ute. Du må kvitte deg med maurdronningen hvis du vil bli kvitt maurene. Det beste maurmiddelet vil ofte være tørt agn som inneholder insektmiddel som arbeiderne tar med til dronningen.

Jeg har hørt om følgende middel mot maur: blå maurgranulat

Geler basert på maur, som Nippon, er alternative alternativer. Nippon som du kjøper i butikken sitter ofte lenge i butikken og har dermed mistet mye av kraften. Men granulat varer lenger. Den er tørr og lett for mauren å bære. Det er derfor jeg skal teste granulat denne våren. For årets maur vil prøve igjen.


Du bør plassere åtet så nært reiret som mulig, og du bør alltid sørge for at det er nok agn tilgjengelig.

Når kampen er i gang og du ennå ikke har vunnet, er det på tide å handle. Oppbevar søtsaker i tett lukkede bokser, for eksempel. I tillegg bør du tørke opp søl. Det vil si at du prøvde alt i din makt for å hindre maurene i å finne mat i deg. Sørg for at ventilasjonsluker i første etasje har finmasket nett. På samme måte, vær forsiktig med sprekker eller hull i eller i nærheten av fundamentet ditt.

Maurene vil prøve igjen i år. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre, og jeg håper dette kan hjelpe deg også.

Litt mer Her er noen innsikter fra Skadedyrhjelp.